این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

دستورالعمل جشنواره خاطره نویسی و خاطره گویی

.:

گزارش خبرگزاری ایسنا در خصوص برگزاری جشنواره ملی خاطره با طعم کرونا

ایسنا/قزوین رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین اعلام کرد: جشنواره ملی «خاطره با طعم کرونا» توسط دانشگاه پیام نور و با محوریت مرکز قزوین برگزار خواهد شد.

برگزاری جشنواره ملی «خاطره با طعم کرونا» در پیام نور قزوین

رضا رسولی شربیانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: جشنواره ملی «خاطره با طعم کرونا» توسط دانشگاه پیام نور و با محوریت مرکز قزوین برگزار خواهد شد و کلیه دانشجویان دانشگاه‌ها برای شرکت در این جشنواره می‌توانند در بخش‌های خاطره‌نویسی و خاطره گویی (استندآپ) شرکت کرده و آثار خود را از طریق فضای مجازی به نشانی http://khatereh.pnu.ac.ir/fa/ ارسال کنند.

وی ادامه داد: محورهای جشنواره ملی «خاطره با طعم کرونا» در ۱۰ محور کرونا و فرهنگ (سبک زندگی ایرانی اسلامی)، کرونا و اجتماع (زنان، کودکان و اقشار ضعیف جامعه)، کرونا و اقتصاد، کرونا و سیاست (اعتماد حاکمیت و ملت)، کرونا و سلامت روانی، کرونا و بهداشت، کرونا و خانواده (نشاط و امید، افسردگی)، کرونا و دانشگاه، کرونا و جهادگران سلامت و کرونا و دعا و نیایش (نقش کرونا در رزمایش مواسات و همدلی) خواهد بود.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین تصریح کرد: علاقه‌مندان برای شرکت در بخش خاطره گویی باید چند شرط را رعایت کنند نخست آن‌که استندآپ اجراشده باید به‌صورت تک نفره باشد؛ همچنین رعایت شئونات و رفتارهای اخلاقی، عدم توهین به قومیت‌ها، فرد یا گروه سیاسی در متن‌های اجراشده ضروری است و در صورت عدم رعایت آن، شرکت‌کننده از جشنواره حذف خواهد شد.

وی اضافه کرد: خاطره گویی نیز باید متناسب با محورهای تعریف‌شده در جشنواره باشد و هر دانشجو می‌تواند حداقل ۲ اثر را در سامانه بارگذاری کند.

رسولی اشاره کرد: علاقه‌مندانی که قصد حضور در بخش خاطره‌نویسی را دارند باید دقت داشته باشند که فایل متن چکیده خاطره‌نویسی اثر حداکثر ۳۰۰ کلمه باشد و هر دانشجو نیز حداقل می‌تواند ۲ اثر را در سامانه بارگذاری کند؛ لازم به ذکر است که خاطره‌نویسی نیز باید با محورهای مطرح‌شده در جشنواره باشد.

رئیس دانشگاه پیام نور استان قزوین یادآور شد: تا به امروز بالغ‌بر 50اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده است و دانشجویان تا پایان آبان می‌توانند آثار خود را از طریق فضای مجازی ارسال کنند. در پایان جشنواره نیز اثر منتخب در هر محور توسط داوران انتخاب و با اهدای جوایزی از آنان تقدیر خواهد شد.

انتهای پیام

•  خبرنگار سیده زهرا حسینی فلاح
  • دبیر زهرا عبداللهی

بازگشت1399/06/11
نظرات کاربران
تاييديه : تشخيص عامل غير انساني
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !